Le Royal (ou Trianon)
Voilà une recette que je réédite deux ans après puisque c’est ma recette fétiche et qu’elle fait l’unanimité chez beaucoup de personnes, notamment sur le site « L’internaute Cuisine« 😉
Vous pouvez retrouver la recette ici.
Et vous pouvez également retrouver cet article sur mon nouveau blog.
An interesting discussion is value comment. I feel that it is best to write extra on this subject, it won’t be a taboo topic but generally individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers
Très originale la forme hexagonale. Je suis fan. Par contre, cela ne doit pas être évident à démouler.
Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.
This message can make you feel alive. I am happy to have found this post because I always find all the information I want, but through this post, I have everything. He is so good for your reference
Bravo, çà me donne faim ;()
This is my Good luck that I found your post which is according to my search and topic, I think you are a great blogger, thanks for helping me outta my problem..
Huuuummmm, une tuerie!!!!